Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Sebastian Piasecki Tomasz Iwaniuk (1536 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
uda się uda gorzej gdy oczko pójdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...tak,to moze byc problem.
jak juz znajde prace (fajnieby bylo tak cos kolo 30nok/h brutto) to strzele sobie laptoka w elprice,zainstaluje skipe i zadzwonie do babci.
starsi ludzie maja,na wszystko,swoje sposoby!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
jeśli chodzi Ci o sposób na oczko w rajstopkach to polecam lakier do paznokci nie musisz go kupować wystarczy w sklepie odkręcić buteleczkę i zamalować oczko, a jak się ekspedientka doczepi to powiesz,że sprawdzasz jego jakość hehe
30nok/h brutto?? nieźle sobie mierzysz powodzenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...lakier powiadasz.

mam kolege,w zajezdni autobusowej,tam maja taki lakier w spayu,to sie chyba nazywa podklad czy zaprawka.moze mi troche pozyczy.bedzie jak znalazl.

wiem,ze wysoko mierze,ale jestem mlody i ambitny.poza tym trzeba sie szanowac!

pzdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
nie no ludziska, nie przesadzajcie bo jeszcze kazdy pomysli, ze mozna tu przyjechac i na dzien dobry - jak tylko bedzie ambicja - dostac 30 koronek...
tak dobrze to nie ma, te kilka lat wstecz to owszem, nawet i po 40 ludzie dostawali !!! ...ale wtedy bylo nas tu jak na palcach liczac...teraz stawki pospadaly, jeszcze ten kryzys... ja obstawiam panladny, ze jak znajdziesz fuche za 23 koronki to bedzie wszystko...

a co do ubrania to wiesz, mozna sie kopsnac za jakiegos experta na wystawke i wymontowac z jakiejs pralki te grubsze weze odplywowe, naciagniesz na nozki i bedzie full wypas, powaga...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
panladny napisał:
...dzieki ulv72,od razu widac na kogo mozna liczyc! przy okazji,moze wiesz jak bedzie lepiej:

czy biale skarpetki do czarnych butow,czy czarne do bialych?

jestem w n. od niedawna i jeszcze wszystkiego nie jestem pewny,dlatego pytam bardziej doswiadczony
ogolnie to wolno sie ucze,ale jak juz sie naucze,to wszystko wiem!

jeszcze raz dziekuje,moi drodzy!

przepraszam administratorów,ale nie wytrzymuję . Idiota !!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
no i patrzcie ludziska,normalnie cuda się dzieją w tej budzie .Pan.....ładny milutki,grzeczniutki i do tego jeszcze chce być ładniutki .Cholerka niewieścieją nam te chłopy no nie "baby" .Obawiałbym się na waszym miejscu kobitki ,bo to może się zrobic dla was konkurencja w dziedzinie mody czy czegoś podobnego w babskim świecie .Jedno ale panie ładny,nie pędź za szybko bo możesz dojść do punktu w którym będziesz musiał się zastanowić tożsamością płci hi,hi,hi....i co wtedy .A wtedy naprawdę będziesz potrzebował pomocy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...o tych stawkach,to mi kolega powiedzial,ktory byl kiedys w n. (tzn. przejechal przez most w svinesund i zawrocil,bo sie kontroli przestraszyl)
pietras sie nazywa,moze znasz?

23nok,to jeszcze bym dal rade.nie pije,nie pale,tylko zjesc to lubie.jak nie zjem golonki,to chodze glodny.ale tutaj golonki nie widzialem,to moze bedzie oki.
za mieszkanie tez duzo nie place.sa 4 pokoje,a nas cos kolo 20,czyli luz.

a propos ubranka,to super pomysl.akurat troche sie ochlodzilo i zima idzie,to jak zaciagne te weze,to nawet kalesonow nie bede musial wkladac,fajnie!

musze konczyc,bo akurat moja kolej do lazienki,a jak przegapie to nastepny termin za tydzien.

3maj sie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
kask sobie zaloz bo beret to chyba juz masz wystarczajaco zryty ( to chyba efekty norweskiej zimy ) tylko nie na lewa strone , patrz gdzie metka !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
retier 1,przyjacielu,wzruszyles mnie swoja troska,placze...

p/s: panladny zawsze byl ladny (inaczej) i madry (inaczej) rowniez!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok